Гриценку бракує людей і грошей

Середа, 28 грудня 2011, 14:07

Партії "Громадянська позиція" для приходу до влади потрібні люди й гроші.

Про це заявив лідер партії Анатолій Гриценко в ході інтернет-конференції на порталі ЛІГА.net

На запитання, що необхідно для приходу до влади політиків його формації, він відповів: "Дві речі: люди й гроші".

"Люди, які докладуть свій інтелектуальний, менеджерський, агітаційний ресурс, і гроші, щоб наші ідеї й позиції донести до десятків мільйонів українських громадян", - уточнив Гриценко. 

"Над створенням команди працюємо. Партія має бути відкритою для нових людей і нових ідей. Тільки тоді вона матиме перспективу", - зазначив лідер "Громадянської позиції".

"Будемо залучати в команду не лише партійців, а також громадських діячів, моральних і професійних людей, які не є членами партії, але які здатні в будь-яких, навіть складних, умовах працювати ефективно на загальний результат", - додав він. 

При цьому Гриценко пообіцяв, що "Громадянська позиція", незважаючи на відсутність такої законодавчої вимоги, піде на парламентські вибори з відкритими списками.

Громадянська позиція в минулу п'ятницю прийняла принципове рішення: ще до того, як кандидат від партії буде реєструватися офіційно, має бути оприлюднена інформація про цю людину", - повідомив він.

"Зокрема, автобіографія, декларація про доходи й витрати, дипломи й свідоцтва про освіту й інші документи – щоб усі громадяни, кожен, хто того бажає, міг ознайомитися з кандидатом у депутати й сказати своє слово", - пояснив Гриценко.

Він пообіцяв: "Наша партія наполягатиме, щоб при формуванні спільних списків від опозиції, а також при узгодженні кандидатів від опозиції в мажоритарних округах ці принципи прозорості й відкритості були забезпечені". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування