Міліція обіцяє назвати винуватця ДТП, якого прийняли за губернатора

Вівторок, 10 січня 2012, 14:51

Міліція обіцяє найближчим часом оприлюднити інформацію про водія, який вів Toyota Land Cruiser, що стала винуватцем ДТП у Хмельницькій області напередодні Нового Року.

У результаті цього ДТП загинув один і постраждали ще двоє місцевих жителів, що їхали у ВАЗ 2109.

"Людина, що зізналася в злочині, раніше підозрювався. У зв'язку з тим, що є нові обставини, цей статус з неї знімуть. Але правоохоронці в неї поцікавляться, хто порадив взяти на себе провину за ДТП", - повідомив начальник управління зі зв'язків із громадськістю МВС Володимир Поліщук.

Він нагадав, що після цього ДТП у МВС надійшла інформація про те, що в правоохоронні органи прийшла людина, яка зізналася, що керувала згаданим авто.

Разом з тим, за словами представника МВС, пізніше в міліцію почали надходити інші дані, які свідчать про те, що попередня інформація, що надходила раніше з регіонів "не відповідає повною мірою дійсності, а іноді вона є брехливою".

"Тому зараз ця кримінальна справа передана в Головне слідче управління, уже є певні наробітки й протягом декількох днів начальник Головного слідчого управління зможе чітко відповісти, хто був за кермом цього автомобіля", - додав Поліщук.

Як повідомлялося, 31 грудня 2011 року в Чемеровецькому районі Хмельницької області поблизу с.Ольховка невстановлений водій автомобіля Toyota Land Cruiser, рухаючись по автодорозі Гусятин-Городок, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху й зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ 2109 під управлінням жителя с.Ольховка.

У результаті ДТП 27-річний водій ВАЗ і його 54-літня пасажирка отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані. Ще один пасажир ВАЗ 2109, житель Гусятина 1959 р.р. від отриманих травм помер на місці події.

Водій автомобіля Toyota після здійснення ДТП із місця події зник. У результаті прийнятих оперативно-розшукових заходів з'ясувалося, що на зазначений транспортний засіб був виписаний тимчасовий реєстраційний талон, виданий Тернопільській облдержадміністрації.

За попередніми даними, автомобіль, що належить одній з комерційних структур, якийсь час перебував у користуванні Тернопільської ОГА, але договір оренди був розірваний і авто повернули власникам.

У ЗМІ повідомлялося, що до ДТП причетний глава Тернопільської ОГА Валентин Хоптян. Він спростував ці чутки.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування