Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Родина Іващенка заявляє, що його катують свідомо

Вівторок, 10 січня 2012, 15:39

Родина колишнього тимчасово виконуючого обов’язки міністра оборони Валерія Іващенка заявляє, що його хочуть фізично знищити.

Про це йдеться у заяві родини Іващенка, пише УНІАН.

"Вимушені звернутися до громадськості, в тому числі міжнародної, у зв’язку із вже відверто неприхованими не лише намірами, але й діями держави по знищенню здоров’я Іващенка Валерія Володимировича. Знищення здоров’я в його нинішньому стані означає його фізичне знищення", - наголошується в заяві родини Іващенка.

При цьому автори заяви підкреслюють, що звернутися до громадськості їх спонукає те, що "держава в особі суду, прокуратури робить все виключно для того, щоб фізично знищити людину, громадянина, замість того, щоб захищати його та його невід’ємні людські права, в тому числі на надання медичної допомоги".

Родина екс-керівника Міноборони наголошує, що Іващенку, "брутально відмовлено у праві на лікування".

"Медична частина слідчого ізолятору вичерпала свої можливості щодо надання Іващенку якоїсь елементарної медичної допомоги, крім періодичного введення знеболювальних препаратів, які лише на певний час знімають хворому гострий біль у хребті", - зазначається у документі.

При цьому родина Іващенка підкреслює, що подальші призначення лікарів виконати в умовах СІЗО неможливо, про що саме керівництво цієї установи неодноразово заявляло в розмові з адвокатами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування