Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Я не слідкую за тим, що відбувається у бізнесі батька" - Євгенія Тимошенко

Середа, 11 січня 2012, 09:00

Донька Юлії Тимошенко Євгенія каже, що їй нічого не відомо про бізнес її батька Олександра Тимошенка.

Про це вона заявила в інтерв’ю "ВВС Україна", коментуючи інформацію преси про те, що йому належить частина капіталу міжнародної проектно-промислової компанії.

"Мені нічого невідомо з цього приводу. І я б не хотіла коментувати це питання", - заявила Євгенія Тимошенко.

На запитання, що трапилося з бізнесом, який Олександр Тимошенко мав в Україні, який Юлія Тимошенко називала сільськогосподарським, донька екс-прем’єра сказала

"Не можу дати коментарів, адже мені відомо лише те, сьогодні на Україні законослухняні, порядні громадяни не можуть спокійно і легально вести бізнес, і саме тому я не знаю, чи має мій батько тут якийсь бізнес".

"Мені відомо лише те, що мого батька переслідували, а біля його офісу ми бачили людей, що підстерігали його та стежили за ним… А Вам би хотілося в таких умовах мати бізнес на Україні?", - зазначила Євгенія Тимошенко.

На запитання, хто керує бізнесом її батька й чи залишив він когось замість себе, вона заявила: "Вибачте, але подробиці мені не відомі".

"У мене є свій бізнес і свої справи. Я не слідкую за тим, що відбувається у бізнесі мого батька", - сказала Євгенія Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...