Суддя у справі Луценка вигнав із зали журналістів

Середа, 11 січня 2012, 12:22

Суддя у справі екс-міністра Юрія Луценка Сергій Вовк прийняв рішення видалити із зали суду всіх присутніх до кінця сьогоднішнього засідання за порушення порядку.

Про це з посиланням на власного кореспондента повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Під час суду з'ясувалося, що свідок, колишній начальник Пукача, зберігав удома секретну інформацію, на що не мав права.

У ході допиту чергового свідка, Олексія Костенка, питання почав ставити Луценко.

Він підкреслив, що Костенко детально дає свідчення, що стосуються його водія Леоніда Приступлюка, але не може пригадати більше жодного прізвища своїх підлеглих.

На думку Луценка і захисту, це свідчить, що перед допитом свідка "проконсультували".

На питання Луценка, звідки Костенко так виразно пам'ятає обставини прийому на роботу та служби Приступлюка, свідок зазначив, що у нього є блокнот, в який він записує багато фактів, пов'язаних із службовою діяльністю.

"Ви знаєте, що особовий склад співробітників департаменту оперативної служби - це секретна інформація?" - запитав Луценко.

Свідок відповів, що йому це відомо.

"Чому ви дані про працівника ДЗГ Леоніда Приступлюка, які становлять службову таємницю, зберігаєте вдома у блокноті?" - запитав далі Луценко.

"У мене там такий почерк, там так все зашифровано, що ніхто не зрозуміє", - ці слова свідка викликали гучний сміх присутніх у залі.

Суддя Вовк зробив зауваження і прийняв рішення, що вони повинні залишити залу до кінця цього засідання. З цієї причини було оголошено технічну перерву.

Через п'ять хвилин засідання продовжилося, на ньому присутні лише учасники процесу, співробітники спецпідрозділу "Грифон" не пустили до зали журналістів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування