Ландік просить Пшонку повернути в країну закон і порядок

Середа, 11 січня 2012, 13:53

Депутат Луганської міськради Роман Ландік просить генерального прокурора України "на своєму прикладі повернути в країну порядок і закон".

Про це Ландік пише в своїй заяві на ім`я генпрокурора Віктора Пшонки, повідомляє УНІАН.

Зокрема, в заяві Ландік  детально викладає суть своєї справи, звертаючи увагу генпрокурора на нестиковки у справі.

В першу чергу він звертає увагу на те, що вони з Марією Коршуновою в прокуратурі 7 липня вдень написали відмову від розгляду інциденту в ресторані "Баккара", а наприкінці цього ж дня прокурор порушив проти нього кримінальну справу.

Водночас за його основною заявою про завдання йому тілесних ушкоджень Корушуновою ні міліція, ні прокуратура вже півроку не можуть порушити кримінальну справу.

"Чому міліція "не знайшла" тих, хто в УВС розкрив пакет із записами і змонтував їх?", - ставить Ландік запитання Пшонці.

Ландік заявляє що, під час слідства чинився тиск на свідків. Він описує дії постраждалої сторони, що вимагала 360 тис. грн. у його родичів.

"Будь ласка, поверніть у країну порядок і закон так, щоб це відповідало поняттю верховенства права", - закликає Ландік генпрокурора.

У заяві Ландік просить Пшонку перевірити законність порушення кримінальної справи стосовно нього, притягти до кримінальної відповідальності Коршунову за спробу його вбивства й вимагання тощо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News