Ландік вичислив в себе в камері СБУшника

Середа, 11 січня 2012, 21:19

Син депутата від Партії регіонів, депутат Луганської міськради Роман Ландік заявляє, що до нього в камеру СІЗО спеціально підсадили співробітника СБУ.

Про це він повідомив у середу, під час судового засідання у справі про побиття ним дівчини в ресторані, передає ТСН.

Зокрема, Ландік розповів, що довгий час його співкамерником був такий собі Хрипунов, який провів за ґратами в цілому 7 місяців.

"Його випустили після незаконного утримання в СІЗО протягом 7 місяців, і ніхто перед ним навіть не вибачився. У нього зруйнувалася родина", - сказав підсудний.

Також він з упевненістю заявив, що з ними в камері сидів співробітник СБУ.

"Ми це одразу зрозуміли. Його посадили до нас, щоб стежив", - зазначив Ландік.

Як відомо, 11 січня 2012 року в Ленінському райсуді Луганська пройшло чергове сімнадцяте слухання кримінальної справи стосовно Ландіка.

На початку засідання Ландік зачитав свою заяву на ім'я Генпрокурора, в якій звинувачує начальника Відділу по зв'язкам з громадськістю УМВС України в Луганській області Тетяну Погукай в умисному псуванні його репутації.

Крім того, він в черговий раз наполягає на порушенні кримінальної справи відносно Коршунової і погрожує в суді поквитатися з продажними телеканалами.

Також Ландік заявив, що в Росії побився об заклад з ФСБшниками на пляшку коньяку, сяде він чи ні.

Як відомо, Ландіка звинувачують у хуліганстві.

В ніч з 3 на 4 липня 2011 року в луганському ресторані "Баккара" сталася бійка за участю Ландіка та 20-річної моделі Марії Коршунової.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування