Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Тимошенко приїхали слідчі СБУ

П'ятниця, 13 січня 2012, 13:06

Слідчі СБУ приїхали в Качанівську виправну колонію для проведення слідчих дій з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

"Слідчі приїхали, вони надали всі необхідні документи", - сказав журналістам у п'ятницю начальник Качанівської колонії Іван Первушкин, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Захисник Тимошенко Сергій Власенко підтвердив дану інформацію.

"Я був сповіщений про те, що сьогодні слідчі планують уперше, до речі, після переведення Юлії Володимирівни, проводити слідчі дії. Однак, я не знаю, які це слідчі дії, у якому обсязі вони будуть проводитися", - сказав Власенко.

Він також відзначив, що планував відвідання Тимошенко в п'ятницю, поза залежністю від того, чи будуть проводиться з нею слідчі дії.

Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 року присудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Тимошенко знаходилася з 5 серпня 2011 року в Київському слідчому ізоляторі. 30 грудня її етапували в Качанівську виправну колонію в Харкові.

Головне слідче управління СБУ продовжує розслідування кримінальної справи за обвинуваченням Тимошенко в здійсненні замаху на розтрату коштів держбюджету України в особливо великих розмірах шляхом покладання на Кабінет міністрів зобов'язань корпорації "Єдині енергетичні системи України"  перед Міністерством оборони Росії на суму $405,5 млн.

Шевченківський районний суд Києва обрав для Тимошенко запобіжний захід у вигляді арешту в справі ЄЕСУ. Тому в Качанівській колонії Харкова Тимошенко знаходиться в приміщенні слідчого ізолятора, до виправних робіт не залучається.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування