Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Тимошенко скоро пустять її масажиста

П'ятниця, 13 січня 2012, 14:07

Особистого масажиста екс-прем'єра Юлiї Тимошенко можуть допустити до екс-прем'єра в будь-який робочий день.

"На сьогоднi особистий масажист Тимошенко подала всi документи, якi пiдтверджують її квалiфiкацiю. В будь-який робочий день у робочий час її можуть допустити для проведення процедур", - сказав журналiстам начальник сектора охорони здоров'я управлiння Державної пенiтенцiарної служби Харкiвської областi Дмитро Корушин.

Вiн також зазначив, що стан здоров'я Тимошенко задовiльний. За її станом здоров'я спостерiгає медичний персонал колонiї, її оглядають щонайменше тричi на день.

Реклама:

"Її оглядають не менше нiж тричi на день i виконують всi призначення комiсiї Мiнiстерства охорони здоров'я в повному обсязi. Її стан здоров'я задовiльний", - сказав Корушин, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Водночас, вiн зазначив, що Тимошенко пiднiмається у разi необхiдностi за допомогою своєї сусiдки по камерi, вiд прогулянок екс-прем'єр вiдмовляється.

"Але медики рекомендують їй розширити руховий режим - це сприятливо позначиться на станi її здоров'я", - зазначив вiн.

ВІДЕО ДНЯ

Водночас захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко заявив, що його підзахисна довіряє українським лікарям, але не фахівцям Міністерства охорони здоров’я України.

Про це він заявив в коментарі УНІАН

Власенко підкреслив, що його підзахисній і надалі не надається необхідна медична допомога, стан її здоров’я залишається незадовільним.

Крім того, за словами Власенка, захист не отримав пояснення щодо інциденту, який стався в ніч з 6 на 7 січня, коли Тимошенко перебувала дві години без свідомості.

Він наголосив, що продовжує наполягати її на незалежному медичному обстеженні, зокрема подав відповідного листа про допуск канадських лікарів для обстеження стану здоров’я екс-прем’єр-міністра. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування