Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Винуватець ДТП в Луганську був без прав і періодично їздив п'яним

Субота, 14 січня 2012, 11:34

Двоє постраждалих в ДТП у Луганську перебувають у вкрай важкому стані з черепно-мозковими травмами.

Як повідомив начальник міського відділу охорони здоров'я Сергій Мельник, їм провели операції з видалення гематом, передає Інтерфакс-Україна.

На прес-конференції в суботу він підтвердив, що всього постраждало 11 осіб - одна дівчина загинула, 10 - травмовані. Більшість потерпілих, у тому числі двоє прооперованих, знаходяться в Луганській обласній клінічній лікарні.

Заступник міського голови Луганська Олександр Ткаченко підкреслив, що міськрада вирішила надати сім'ям постраждалих матеріальну допомогу - по 5 тисяч гривень кожній. Крім того, міськрада бере на себе організацію похорону загиблої дівчини, студентки Луганського коледжу технології та дизайну.

Начальник ЦГЗ УМВС України в Луганській області Тетяна Погукай на прес-конференції розповіла, що затриманий водій автомобіля в кінці 2011 року був позбавлений водійських прав. Протягом минулого року відносно нього періодично складали адміністративні протоколи за перевищення швидкості, а також водіння в нетверезому стані.

Винуватець ДТП, за даними Погукай, - випускник юридичного факультету одного з луганських вузів, проходив ознайомчу практику в міліції та прокуратурі. Він одружений, має доньку 2004 року народження.

Прокурор Луганська Ігор Рєдін підтвердив, що порушено кримінальну справу щодо водія автомобіля, який скоїв наїзд на групу людей, за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Як повідомлялося, 13 січня ввечері на Театральній площі Луганська біля міської новорічної ялинки відбулося ДТП. Автомобіль Nissan Tiida під управлінням водія 1982 року народження, жителя Луганська, скоїв зіткнення з переносним металевим огородженням площі, продовжуючи рух, наїхав на групу людей біля ялинки. В результаті ДТП одна дівчина 1994 року народження загинула, 10 осіб травмовано.

Відносно водія порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу. У його крові виявлено медичні психотропні препарати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування