Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донька Тимошенко здійснить тур Європою, щоб розповісти про маму

Понеділок, 16 січня 2012, 11:31

Донька Юлії Тимошенко Євгенія має намір відвідати ще низку європейських країн для "привернення уваги громадськості" до ситуації, що склалася навколо її матері.

Про це вона сказала в інтерв’ю Deutsche Welle, повідомляє сайт Тимошенко.

На питання, чи планує вона після Німеччини відвідати й інші країни Європи, донька Тимошенко відповіла:

"Так, я поїду до Страсбурга, до Великобританії, до різних країн, можливо, також до Данії, взагалі скрізь, де мене приймуть і де я зможу розповісти про ту несправедливість, яка відбувається. Я не можу обмежитися лише розмовами про політичну ситуацію, бо зараз йдеться про загрозу її життю".

На питання, чи планує вона, таким чином, провести міжнародну кампанію з ізоляції Віктора Януковича, Євгенія Тимошенко відповіла:

"Гадаю, його власні дії ізолюють його. Доказом був саміт 19 грудня, який став поразкою і під час якого не було підписано Угоду про асоціацію. Очевидно, європейське керівництво проти підписання цієї угоди з людиною, яка стала диктатором та пригнічувачем власного народу та опозиції у цій країні. Він уже ізольований. Все, що я можу зробити, - це допомогти моїй мамі, а решту він робить сам, щодня шкодить собі сам".

"Знаєте, я просто намагаюся знайти допомогу та увагу громадськості, людей і європейської спільноти, аби вони побачили, що відбувається. Це абсолютно очевидне фізичне знищення однієї особи, яка стала єдиним опонентом режиму Януковича. Вона популярніша за нього, її партія популярніша, ніж партія Януковича, і її популярність зростає. Саме тому її тримають у в’язниці, тому її нелегально перевезли до колонії, тому її взагалі нелегально заарештували і ув’язнили без справжніх звинувачень, бо це ж абсурдні звинувачення", - додала донька Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...