Дочка Тимошенко просить у Європи санкцій проти Януковича

Вівторок, 17 січня 2012, 11:11

Дочка Юлії Тимошенко вважає, що Європа може вплинути на українську владу тільки шляхом застосування санкцій.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Главному", коментуючи свою поїздку до Німеччини.

"Ми говоримо всім європейцям про те, що Янукович і його команда не розуміють дипломатичної мови, не бачить сигналів, не чують заяв, які робить демократична Європа і світове співтовариство. Єдине, що залишається – застосування санкцій і обмеження корупційної діяльності нинішнього режиму", - заявила Євгенія Тимошенко.

"А корупція зовсім очевидна. Особливо в підготовці Євро-2012. Недавно міжнародна організація "Тренсперенсі інтернешнел" прямо заявила, що через корупцію при підготовці до футбольного чемпіонату Україні загрожують фінансові проблеми. Влада займається корупцією, але ніяк не може з Росією домовитися про вирішення газової проблеми", - відзначила вона.

"Вони ж обвинувачували маму, що вона не домовилася про низьку ціну на газ під час газової кризи! А тепер переговори йдуть про ціну газу на двісті доларів дорожче, і все одно вони не можуть домовитися... Що нас чекає? Підвищення ціни на газ, подорожчання комунальних послуг, ріст тарифів і цін... Де ж виконання обіцянок, що команда Януковича давала перед виборами?", - запитала Тимошенко-молодша.

Вона відзначила, що одержала в Європі серйозну підтримку.

"Ми такої навіть не очікували. Але і владний режим в Україні, думаю, теж цього не очікував. Зараз, мені здається, тиск міжнародного співтовариства буде наростати, оскільки ніякі прийняті в Європі і світі дипломатичні сигнали і натяки не були почуті владою в Україні", - заявила вона

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування