Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євгенія Тимошенко: Мама має стати президентом. Я людей не поведу

Вівторок, 17 січня 2012, 13:13

Євгенія Тимошенко очікує, що навесні люди почнуть виходити з акціями протесту на вулиці, але не готова очолити їх.

Про це вона сказала в інтерв’ю Frankfurter Allgemeine, текст якого наводить сайт Тимошенко.

Так, на зауваження, що в Росії останнім часом десятки тисяч людей виходять на вулиці, щоб протестувати проти режиму, донька Юлії Тимошенко завила: "Найпізніше навесні у нас теж може до цього дійти".

"Люди усвідомлюють, що їхній добробут, їхня свобода опинились у небезпеці. Якщо ж восени опозиція не зможе взяти участь у парламентських виборах, а режим візьметься за фальсифікації, вони зрозуміють, що було знехтувано їхніми фундаментальними правами", - сказала донька лідера "Батьківщини".

Водночас, на запитання, чи готова вона очолити людей, як її мама під час "помаранчевої революції", Євгенія Тимошенко відповіла:

"Ні, я – не політик, і не хочу ним бути. Той, хто приписує мені політичні амбіції, не розуміє мене. Це – спроба дискредитувати мою боротьбу за права моєї мами. Я просто захищаю мою маму".

"Вона – політик, і одного дня вона має стати президентом України. Вона повинна мати можливість взяти участь у виборах у вільній, демократичній країні", - стверджує вона.

Донька Юлії Тимошенко запевнила: "Я зроблю все, щоб звільнити маму. І я не залишу Україну".

"Ми організовуємо підтримку всередині країни та за кордоном", - сказала вона.

За словами Євгенії Тимошенко, основні надії – на Європейський суд з прав людини і на міжнародний тиск.

"Європа повинна зробити все, щоб завадити цій очевидній спробі фізичного знищення політичного противника (чинного президента)", - вважає Євгенія Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...