Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко з СІЗО пожартував над Путіним. Спочатку хай закачає мороз

Вівторок, 17 січня 2012, 16:08

З урахуванням температурного режиму скоро Володимиру Путіну доведеться качати в Україну сибірський мороз, а лише потім газ.

Про це заявив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє "Народна самооборона".

"А якщо серйозно, то переговори по газу вважаю вкрай важливими. Фактично мова йде про питання газової безпеки України", - сказав він.

На думку екс-міністра, проблема української влади не тільки в неготовності на рівних говорити з Кремлем. "Авансова здача Севастополя - яскравий приклад доброти людини, яка вважає себе "другом Москви", - вважає він.

"Набагато серйозніша проблема - бажання української сторони не просто вирішити питання забезпечення країни газом, але і вирішити шкурне питання придворного олігархату, включаючи сімейний", - зазначив Луценко.

"Саме ця бізнес-мета робить позицію української сторони настільки вразливою. Саме тому все залежить не стільки від ціни газу або транзиту, а від пропорцій дерибану ГТС", - додав він.

"Цим вміло й уїдливо користується Кремль, виграючи короткострокову (вибори в РФ) і довгострокову (економічний контроль над українською ГТС) цілі", - підсумував Юрій Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: