ГПУ І ТЮРЕМНИКИ ГОТОВІ ОРГАНІЗУВАТИ НЕЗАЛЕЖНЕ ОБСТЕЖЕННЯ ТИМОШЕНКО

Середа, 18 січня 2012, 12:52

Генеральна прокуратура готова сприяти організації роботи спільної медичної групи для проведення незалежного обслідування Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в заяві на сайті відомства.

"У відповідь на звернення послів країн Євросоюзу, США та міжнародних медичних організацій Генеральна прокуратура України у межах своєї компетенції готова сприяти організації роботи спільної медичної групи для проведення незалежного обстеження Тимошенко", - сказано в ній.

Генпрокуратура готова у межах повноважень "забезпечити участь будь-яких медичних працівників, як для проведення її діагностування, так і лікування, якщо воно буде необхідне".

"За результатами спільної роботи українських та міжнародних фахівців, за необхідності Тимошенко будуть надані усі наявні можливості", - обіцяє Генпрокуратура.

У свою чергу, Державна пенітенціарна служба також заявляє про готовність сприяти роботі медичної групи за участю українських та міжнародних фахівців у відношенні Тимошенко.

"На виконання доручення Генеральної прокуратури Державна пенітенціарна служба України в межах своєї компетенції готова сприяти роботі спільної медичної групи за участю українських та міжнародних фахівців для проведення, як обстеження, так і лікування Тимошенко Ю.В., якщо воно буде необхідне", - сказано в повідомленні.

"За результатами їх спільної роботи за необхідності для Тимошенко Ю.В. будуть надані усі наявні можливості", - зазначає Пенітенціарна служба.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування