Суд вирішив працювати далі, але Луценко попередив, що "загнеться"

Четвер, 19 січня 2012, 10:58

Печерський райсуд ухвалив рішення продовжити слухання справи Юрія Луценка, незважаючи на стан його здоров'я.

Про це повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

Після того, як від Луценка виїхали дві бригади "швидкої допомоги", суд поставив на обговорення питання, чи продовжувати засідання.

Захист попросила перенести слухання.

"До своїх больових відчуттів я звик. Але новий режим роботи суду привів до загострення ... Якби суд проходив як і раніше  - до обіду, а після цього я міг полежати відпочити, прийняти ліки, нормально харчуватися, нічого страшного не було б", - сказав Луценко.

Екс-міністр попередив, що не витримає такого темпу роботи.

"Я не хочу ухилитися або закосити - у цьому немає необхідності. Я зацікавлений, щоб суд слухав свідків. Мене влаштовує щоденний режим. Але щоденний режим до вечора я не витримаю", - сказав Луценко.

"Я готовий робити все, що потрібно, але, наприклад, якщо сьогодні ми будемо слухати, значить, завтра я не вийду з камери. Винесуть завтра, значить, у понеділок загнусь", - сказав він.

"Я відлежусь і далі будемо працювати ", - додав екс-міністр.

За його словами, сьогодні він вже не зможе бути повноцінним учасником процесу.

".. Мені за останню годину зробили вже дві ін'єкції знеболюючого. У голові паморочиться, все пливе. Загалом можна було б начхати на це, тому що всі свідки дають показання в мою користь, але тим не менше", - заявив Луценко.

Після цього Луценко попросив оголосити перерву у сьогоднішньому засіданні.

"Я відлежиться, і далі будемо працювати. Єдине прохання до суду - не робити восьмигодинні засідання, оскільки це знову призведе до такого ось результату", - сказав він.

Заслухавши думку сторін, суддя Сергій Вовк послався на усне повідомлення лікарів, що підсудний може продовжити засідання.

Дружина Ірина Луценко назвала таке рішення "скотством" і зі сльозами на очах вийшла із зали засідань.

Як відомо, суддя Сергій Вовк сьогодні оголосив технічну перерву для виклику "швидкої допомоги" і оцінки стану здоров'я Луценка.

Лікарі провели у Луценка 40 хвилин і вийшли, відмовившись давати коментарі журналістам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування