Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідчих по Тимошенко заслали до Харкова

Четвер, 19 січня 2012, 13:51

Захисник екс-прем'єра Юлiї Тимошенко Сергiй Власенко вважає передання досудового слiдства у справi компанiї ЄЕСУ до Управлiння СБУ Харкiвської областi формальною дiєю.

Про це він сказав журналiстам у четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"На сьогоднiшнiй день бiдного Миколу Васильовича Грабiка (начальник слiдчого вiддiлу Управлiння СБУ в Харкiвськiй областi Грабiк ) перевели до Харкова з пiдвищенням, усi iншi слiдчi в групi залишилися тi ж самi. Вони просто їздять сюди", - сказав Власенко.

"На тлi незаконного переведення Юлiї Володимирiвни Тимошенко з Києва до Харкова просто слiдчу групу переведено сюди, i це формальнi дiї - не бiльше того", - заявив він.

Вiн також нагадав, що справи, якi зараз розслiдує СБУ щодо  Тимошенко, ранiше були закритi у зв'язку з вiдсутнiстю складу злочину, i в листопадi 2005 року Верховний Суд України пiдтвердив законнiсть закриття цих справ.

Вiдповiдаючи на запитання про стан здоров'я  Тимошенко С. Власенко сказав, що вiн не полiпшився. "Усе так само вона лежить пiд час зустрiчi, не встає, не може ходити", - розповiв вiн журналiстам.

Разом з тим Олександр Турчинов заявляє, що немає інформації про можливе переведення екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з Качанівської колонії Харкова до іншої виправної установи.

"На жаль, ми не маємо інформації", - цитує Турчинова УНІАН.

"Ця влада здатна на будь-які рішення, на будь-які провокації, тому треба бути готовими до всього", - наголосив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...