Луценко: Пігулки вже не допомагають, треба у стаціонар

Четвер, 19 січня 2012, 15:55

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що йому вже не допомагають знеболювальні пігулки і його мали б лікувати у стаціонарі, а не в СІЗО.

Про це Луценко написав у коментарі Радіо "Свобода" у четвер.

"Проблема в тому, що лікування мого діагнозу можливе лише в стаціонарі, а не в СІЗО. Всі це розуміють, але суд постійно відмовляє в зміні запобіжного заходу", - констатує Луценко.

"Я рятуюся знеболювальними – но-шпа, валідол тощо. Прискорення режиму суду, який останнім часом засідає по 8 годин безперервно, загострило хронічні хвороби", - зізнається він.

"Пігулки вже не допомагають. Тому все частіше мені колють обезболюючі препарати у вену, як і сьогодні вже двічі", - написав Луценко.

 

При цьому він наголосив, що не любить публічних скарг на стан здоров’я, і вдячний і лікарям СІЗО, і медикам швидкої допомоги за турботу.

Дружина Луценка Ірина стверджує, що останні два тижні її чоловік почувається зле. За її словами, лікарі констатували в Юрія Луценка панкреатичний криз.

Напередодні ввечері, зазначила дружина екс-міністра, Луценку вкололи ліки для того, щоб він "міг стояти на ногах і брати участь у судовому засіданні".

"Мета влади – довести Луценка до смерті", - вважає вона.

У четвер Юрію Луценку декілька разів викликали "швидку допомогу" до суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News