Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Щербаня не очолював "Укрнафту"

Четвер, 19 січня 2012, 16:47

В "Укрнафті" спростовують інформацію про те, що депутат від Партії регіонів Артем Щербань призначений головою правління компанії.

Про це сказано у заяві уповноваженої представника "Укрнафти" Галини Дяків.

"Загальними зборами ПАТ "Укрнафта", що відбулися 25.02.2011, на посаду голови правління ПАТ "Укрнафта" було обрано Пітера Ванхєкє. Станом на 19.01.2012 рішення уповноваженими органами управління ПАТ "Укрнафта" щодо зміни голови правління не приймались. Пітера Ванхєкє продовжує очолювати правління ПАТ "Укрнафта", - заявила вона.

Крім цього, за словами Дяків, станом на 19 січня 2012 року загальні збори акціонерів "Укрнафти" не скликались, а також засідання наглядової ради компанії, "до порядку денного яких включалися б питання про зміну керівника товариства".

"Вважаємо, що розміщення та розповсюдження недостовірної інформації про зміну або можливу зміну голови правління ПАТ "Укрнафта" завдає шкоди діловій репутації товариства. Так, поява подібної інформації може бути розцінена партнерами ПАТ "Укрнафта" як така, що свідчить про нестабільність діяльності товариства", - сказано у заяві.

В "Укрнафті" звернулися до представників ЗМІ з вимогою "припинення розповсюдження, вилучення та відповідне спростування інформації", опублікованої в інтернет-виданнях.

Як відомо, джерела Zn.ua повідомляли, що Щербань став головою правління "Укрнафти".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування