Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко не хоче в парламент і МВС. Краще в Мінкульт

П'ятниця, 20 січня 2012, 10:40

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не хоче бути депутатом, але зробить усе від себе залежне для перемоги опозиції.

Про це він сказав у письмовому інтерв'ю "Кореспондентові".

"Я не хочу бути депутатом, нині це сумнівне задоволення. Але я готовий зробити усе для перемоги демократичної коаліції", - написав Луценко.

"Пропозиція Юлії Тимошенко про єдиний список – кращий варіант для суспільства, що підтвердив 2004 рік. Погано, що від цієї пропозиції відмовилися партнери. У принципі перемога можлива і при співробітництві двох-трьох демократичних сил, що перевірено в 2006 і 2007 роках", - заявив він.

"Але для цього є одна умова – треба, щоб крім улюблених пісень про списки люди почули від демократів про узгоджену програму євроремонту країни, про єдину кандидатуру на посаду спікера і прем'єра, про готовність беззастережно підтримати кандидатуру іншого демократа, що вийде в 2015 році в другий тур президентських виборів", - відзначив Луценко.

На його думку, таку чесну, відкриту позицію підтримає абсолютна більшість виборців, що утомилися від "неправди, злодійства і насильства нинішньої влади".

"Якщо ж цього не буде, якщо турбота про розмір особистої фракції для торгів із ПР переможе завдання спільної перемоги, то результатом виборів стане відповідь "хто є ху" в українській опозиції. І це буде враховано в наступному таймі в 2015 році", - вважає Луценко.

На питання, чи повернеться він на посаду міністра у випадку його звільнення і перемоги опозиції, Луценко сказав, що після всього прочитаного в СІЗО логічніше було б проситися в Мінкульт.

Він також відзначив, що за цей період пред'явив собі набагато більше претензій і поставив набагато більш серйозні питання, ніж усі його недруги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування