Дружина Луценка: лікарі сказали, що в нього виснаження

Субота, 21 січня 2012, 18:05

Лікарі констатують у екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка фізичне і нервове виснаження.

Про це повідомила дружина екс-міністра Ірина, відвідавши його в п'ятницю у Лук'янівському СІЗО, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Як розповів їй Луценко, його зранку розбудили конвоїри, аби вчасно доправити на судове засідання на 8 ранку.

"Чоловік їм повідомив, що не має фізичних сил пересуватися через страшний біль у черевній порожнині, втому після останнього судового засідання", - повідомила дружина.

Тоді конвоїри запропонували йому зробити знеболювальний укол.

"Юра їм сказав, що не наркоман, аби колотися невідомими ліками кожні 2-3 години, і ще раз наголосив на страшному болі", - додала Ірина Луценко.

Керівництво СІЗО викликало постійну комісію МОЗ, яка вчергове оглянула Луценка.

"За словами чоловіка, лікарі підтвердили запалення підшлункової залози – панкреатит, а також наголосили на серйозних проблемах із кишечником. Лікарі знову наголосили на дотриманні суворої діти, 6-разовому харчуванні, обов’язковому вживанні щоденно теплої їжі", - уточнила Ірина Луценко.

"А ще вони порекомендували чоловікові більше відпочивати та менше нервуватися", - додала вона.

"У вас фізичне і нервове виснаження", - так вони сказали моєму чоловіку в очі після огляду", - зазначила дружина Луценка, передавши слова чоловіка.

З огляду на заяви Пенітенціарної служби, вона також припустила, що лікарі вчергове змушені були на папері написати відповідні висновки, аби вдовольнити прокурорів.

Як повідомлялося, у п'ятницю засідання суду у справі Луценка було перенесено у зв'язку з неявкою підсудного.

Прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що його оглянула комісія лікарів, і "за результатами огляду стан здоров’я Луценка лікарями визнано задовільним, лікування у спеціалізованому медичному закладі на даний час він не потребує".

У четвер судове засідання у справі Луценка тривало 14 годин. За цей час до Луценка чотири рази викликали "Швидку допомогу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News