Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ландік уже розповідає, що Коршунову вб'ють, а на нього "повісять"

Понеділок, 23 січня 2012, 11:52

Депутат Луганської міськради Роман Ландік побоюється, що побиту ним дівчину Марію Коршунову тепер уб'ють.

Про це він сказав в інтерв'ю "Східному варіанту".

"Я боюся, що вони її зараз уб'ють і на мене повісять. Її життю і справді загрожує небезпека. Що вона мені? Вона ж нічого не тямить. Вона досі не вибачилася. А Володимир Іванович (батько, який заплатив Коршуновій 360 тис грн. за відмову від претензій) нехай свої гроші сам забирає - прокуратура ж сказала, що якщо заплатити гроші, мене відпустять під підписку про невиїзд, але не відпустили", - заявив Ландік.

Він також вважає, що суд повинен був його виправдати і збирається подавати апеляцію.

"Ну, як у такій гучній справі могли не винести виправдальний вирок? Там 4 томи кримінальної справи - не справа, а сміх якийсь", - сказав Ландік.

"Мені вчора сказали, що запитів у Google про мене більше, ніж про Тимошенко - вони мені провели президентську кампанію, тепер виграю Європейський суд! Причому вони зробили з мене мученика. Юлію Володимирівну (Тимошенко) по 7 тюрмах не возили, голову їй не розбивали, за неї заступаються її соратники, у неї у в'язниці не народилася дитина. А з мене зробили мученика", - додав він.

Крім того, Ландік збирається судитися зі ЗМІ, які поширювали інформацію про його бійку з Коршуновою.

"Так, і мої претензії будуть великими. Вони, виходить, співучасники. Я подав звернення в Генпрокуратуру, прошу притягти "1 +1", "СТБ", ICTV. Я маю претензії, якщо зараз Генпрокуратура відмовить - ну що ж, рано чи пізно буде інший прокурор, я подам в суд на них. Вони всі порушили закон", - заявив він.

"Нехай не сподіваються, що в українських судах вирішать. Я хочу розбиратися з ліцензією "1 +1". У Росії такого немає - там в газетах писали про версії, думки, зовсім не так, як у нас - "побив", "по-звірячому"... Слово "бійка" нав'язали журналісти, в свідченнях його немає. Потім нав'язали що вона "модель" - яка модель, порносайту?", - обурився Ландік.

"У Луганську її фото бачили всі, а Суслікова (адвокат Романа Ландіка) цього в Києві не бачила. Але там же є не тільки знімки, там є ще й відео. У Росії в СІЗО є телефони, якщо дозволив слідчий або суддя, засудженим можна дзвонити всім. Але не можна DVD - так вони через телефони викачують фільми, підключають до телевізора, там всі дивилися цю порнуху", - сказав також Ландік.

Він також підтвердив свої звинувачення на адресу лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, якого Ландік вважає замовником справи проти нього.

"Це правда. Як тільки я сказав про Єфремова, телебачення відразу пропало із зали суду. Вони не висвітлювали процес, у них було завдання нести про мене неправдиву інформацію, вони отримували замовлення на антипіар, як тільки я сказав "Єфремов", вони одразу всі зникли", - сказав він.

Ландік вважає, що "провокація" щодо нього була орієнтована на прем'єра Миколу Азарова.

"Хтось хоче бути прем'єр-міністром, у нього кожен голос в парламенті на рахунку. Він зараз відчайдушно пішов на Азарова - а він голова партії... Азаров був у дядька (Валентина Ландіка - народного депутата України, одного із засновників ПР), заступника голови партії, ще до Партії регіонів, і ніколи ні дядько, ні батько проти Азарова не підуть, це старі партійці. Єфремов веде себе, свою кар'єру", - сказав він.

Як відомо, Ландіка засудили до 3 років умовно і відпустили прямо в залі суду.

Після цього Коршунова заявила, що побоюється за своє життя і здоров'я.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування