Росії вже дуже подобається український сир

Понеділок, 23 січня 2012, 17:07

Міністр сільського господарства Росії Олена Скринник не бачить проблем, пов'язаних з реалізацією українських сирів у Росії.

"Я вважаю, що це питання і не стояло, тому що ми як реалізовували цю продукцію, так і продовжуємо її реалізовувати", - цитує російського міністра прес-служба Госветфітослужби України.

Скринник уточнила, що вона вже обговорила це питання з українським міністром Агропроду Миколою Присяжнюком.

"Ми прийшли до загальної думки, що не бачимо в цьому питанні ніяких проблем... Наша сільськогосподарська продукція у вашій країні і українська в Росії реалізуються на сьогодні з підвищеним трендом", - сказала російський міністр, підкресливши, що підкреслила, що і надалі розглядає Україну як важливого партнера в аграрному секторі.

У свою чергу, міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк запевнив: "Ніяких проблем і загроз імпорту українських сирів у РФ немає".

"Наша продукція якісна і відповідає стандартам. Якість вітчизняної продукції влаштовує основного споживача - країни СНД. Наші служби працюють з російськими в звичайному режимі, адже якість продуктів харчування - це відповідальність кожної країни", - зазначив він.

Як відомо, на початку січня глава Росспоживнагляду РФ Геннадій Онищенко заявив про погану якість українських сирів.

Він спрогнозував, що поставки цієї продукції з України можуть бути обмежені.

Коментарі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News