Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники: Луценко може бути на суді

Понеділок, 23 січня 2012, 18:45

Медики вважають, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко може брати участь у судових засіданнях.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"У відповідності із запитом керівництва Київського СІЗО на адресу МОЗ 23 січня для огляду Луценка до слідчого ізолятора прибула комісія провідних лікарів в галузі гастроентерології", - заявили у відомстві.

"За підсумками проведеного огляду та результатів попередніх лабораторних обстежень комісією констатовано, що на даний час Луценко лікування у спеціалізованому медичному закладі не потребує, він може брати участь у судових засіданнях", - заявили в прес-службі

"Одночасно комісією надано рекомендації щодо медикаментозного лікування Луценка в межах медико-санітарної частини Київського СІЗО та режиму подальшого його харчування", - уточнили в службі.

Як повідомлялося, у п'ятницю засідання суду у справі Луценка було перенесено у зв'язку з неявкою підсудного.

Прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що його оглянула комісія лікарів, і "за результатами огляду стан здоров’я Луценка лікарями визнано задовільним, лікування у спеціалізованому медичному закладі на даний час він не потребує".

У четвер судове засідання у справі Луценка тривало 14 годин. За цей час до Луценка чотири рази викликали "Швидку допомогу".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування