У "Регіонах" переконані, що єдиних кандидатів опозиції не буде

Понеділок, 23 січня 2012, 20:16

Опозиції не вдасться створити єдиний список на мажоритарних округах на виборах до Верховної Ради.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов, повідомляє Gazeta.ua.

Він підкреслив, що опозиції дуже важко буде досягти того, щоб дійсно був один кандидат чи іти єдиним списком.

"Бо вони дуже різні. І ідеологічні різні, і підходи у них різні до вирішення питань. Тому наврядчи вони об'єднаються навкруги єдиних кандидатів. А саме цього суспільство очікує. Тому це просто декларація, щоб замилити очі нашим громадянам", - вважає він.

"Регіонал" пояснив свою думку тим, що у нас уже є досвід виборів по мажоритарним округам.

"Десь 15-20 кандидатів будуть іти в кандидати. І всі вони, може, крім одного від Партії регіонів, будуть казати, що вони такі опозиціонери, що світ не бачив. І будуть бити, критикувати цю нещасну владу. Тобто, вони всі будуть опозиціонерами: всі 19 чи 14 кандидатів. І як там визначити, хто з них найбільш правильний, я думаю, що виборці навіть не зможуть", - вважає Зубанов.

"Тому, я думаю, що не буде єдиного кандидата від опозиції",- підкреслив він.

Пояснюючи, як же тоді представники опозиції будуть виходити із цієї ситуації, Зубанов наголосив, що всі їхні розмови про об'єднання та єдиний список на округах - це лише слова.

"А що можна було очікувати? Ми ж всіх їх знаємо як облуплених 19 років чи 10 точно, починаючи із акції "Україна без Кучми". Вони всі ж залишилися. Тому нічого там нового не буде: ті самі бійки, ті самі сварки, лайки і жодної реальної пропозиції щодо покращення життя", - підсумував "регіонал".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування