Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент каже, що скоро ми відчуємо результат його сміливості

Вівторок, 24 січня 2012, 09:41

У 2012 році люди відчують реальні позитивні результати реформ, що реалізуються у країні, стверджує президент Віктор Янукович.

Про це він заявив у інтерв'ю для спільного проекту New York Times News Service & Syndicate и "Сегодня Мультимедиа" - альманаху "Україна і світ 2012. Глобальний порядок денний", повідомляє прес-служба президента.

"2012 рік – це рік, що покаже результати нашої роботи і дозволить нам оптимізувати ті реформи, які ми почали", - сказав глава держави.

Він зазначив, що певний позитивний досвід впровадження реформ напрацьований у ході реалізації низки пілотних проектів – однак ця робота показала, що для масштабних перетворень країні потрібні підготовлені кадри.

"У 2012 році ми ставимо завдання як мінімум зберегти динаміку зростання економіки", - заявив Янукович.

Президент відзначив уже досягнуті успіхи в реалізації реформ, зокрема прийняття Податкового і Бюджетного кодексів.

"Податковий кодекс було прийнято з певними недоліками – багато в чому ми врахували критику й внесли поправки. І я б відзначив це як досягнення, бо з цим документом Україна вперше за 20 років незалежності отримала правила для бізнесу", - сказав він.

Янукович наголосив, що влада відкрита для конструктивної критики.

"Дуже багато чого в історії держави ми вперше зробили або почали робити. Це сміливі кроки, які викликають неоднозначну реакцію в суспільстві. І це нормально, адже людям найчастіше незрозуміло, як нововведення працюватимуть", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування