Тимошенко тихо судитимуть у Харкові - захисник

Вівторок, 24 січня 2012, 18:43

Влада планує прискорити процес ознайомлення екс-прем'єра Юлії Тимошенко з матеріалами справи щодо корпорації "ЄЕСУ" та провести судове засідання у тиші.

Таку думку озвучив захисник Тимошенко Сергій Власенко у понеділок журналістам у Харкові, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Я переконаний в тому, що Служба безпеки буде використовувати той самий механізм, який використовувала Генпрокуратура в газовій справі, коли нам на 25 томів матеріалів справи надали 9 днів", - заявив він.

"У мене є глибоке переконання, що найближчим часом ця справа буде передана до суду і ми будемо мати черговий абсурдний суд у справі. Але зараз влада буде намагатися замовчувати цей суд, наскільки це можливо", - сказав Власенко.

За його словами, справу буде передано до одного з харківських судів.

"Суд буде у Харкові. Я переконаний в тому, що протягом найближчих тижнів розпочнеться новий судовий процес у справі Тимошенко. Я переконаний в тому, що прокуратура буде вимагати 12 років ув’язнення", - заявив Власенко.

"Я не знаю, яке рішення прийме суд щодо терміну ув’язнення, але це буде свідчити про те, що в Україні, на жаль, відсутнє право, і невинні люди в Україні перебувають за гратами", - підкреслив захисник.

Власенко уточнив, що справа щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України" нараховує 62 томи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News