Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вовк дозволив Іващенку відпочити до весни

Середа, 25 січня 2012, 17:36

Печерський райсуд Києва завершив стадію допиту свідків у кримінальній справі проти колишнього першого заступника міністра оборони Валерія Іващенка.

Про це повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

Крім того, суд завершив оголошення показань свідків, які вони давали на досудовому слідстві і перейшов до стадії допиту підсудних - Іващенко та екс-керівника санацією Феодосійського судномеханічного заводу Сергія Міхєєва.

Головуючий у суді Сергій Вовк звернувся до Іващенка з питанням, чи визнає він свою провину, на що екс-перший заступник міністра оборони відповів, що ніякого злочину він не скоював.

Враховуючи прохання Міхєєва про підготовку до допиту, а також прохання адвокатів Іващенка про лікування підзахисного в межах СІЗО, суд оголосив перерву до 1 березня.

Екс-перший заступник міністра оборони міститься в ізоляторі з 25 серпня 2010 року.

У середу прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що 24 січня Іващенко в Київському СІЗО був оглянутий комісією фахівців МОЗ та ДПТС України.

"За результатами огляду лікарями констатовано, що зараз він лікування в спеціалізованих медичних установах МОЗ за межами СІЗО не потребує. Медичних протипоказань щодо участі Іващенка в судових засіданнях не виявлено", - повідомили у відомстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування