Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сина президента Франції вивезли з Одеси

Середа, 25 січня 2012, 18:08

Син президента Франції Ніколя Саркозі П’єр Саркозі у супроводі лікарів відбув на борту чартерного літака з Одеси до Парижа.

Про це повідомив глава представництва МЗС України в Одесі Костянтин Ржепишевський, передає УНІАН.

Він не став коментувати стан здоров`я сина президента Франції.

Тим часом, згідно з даними джерела в Одеській обласній лікарні стан старшого сина французького президента "задовільний".

За деякими відомостями, Саркозі прибув напередодні до Одеси, щоб взяти участь у приватній клубній вечірці, приуроченій до 30-річного ювілею однієї з мешканок міста.

Ввечері кореспондент ТСН в сюжеті повідомив, що французькі лікарі обстежили сина президента прямо на борту літака в аеропорту Одеси.

"Вони діагностували у нього гостре респіраторне захворювання", - зазначив журналіст.

Як відомо, сина президента Франції, який прибув напередодні до Одеси, було госпіталізовано у середу до обласної лікарні з ознаками харчового отруєння.

За даними джерела агентства в правоохоронних органах, він прибув до Одеси, щоб зіграти діджейський сет на приватній закритій вечірці в одеському клубі "Чайковський".

У свою чергу співробітник закладу уточнив, що син президента Франції почувався хворим ще до прибуття до Одеси: "У нас він пив лише мінеральну воду".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...