Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко хоче, щоб суд допитав "95 квартал", а "Осадча - нервово курить"

Четвер, 26 січня 2012, 16:15

Суд у справі Луценка виключив зі списку свідків Інну Кисіль.

Про це повідомив суддя Сергій Вовк в ході судового засідання в четвер.

Перед початком допиту свідків, прокурор Дмитро Лобань зауважив, що Інна Кисіль неодноразово була присутня на засіданнях у справі Луценка.

Відповідно до цього її допит в ході слідства є неможливим.

У той же час Юрій Луценко відмітив, що цього свідка можна відпустити додому, а замість неї запросити учасників "95 кварталу".

"Наскільки мені відомо, цей свідок є ключовим в найстрашнішому злочині Луценка - запрошенні на святкування дня міліції "95-кварталу". Звісно, свідка варто відпустити додому, але я сподіваюся, що Ви, пане суддя, виконаєте обіцянку і викличете "95 квартал". - сказав Луценко.

"І весь їх колектив замінить цінні свідчення цього свідка про те, що вона один раз подзвонила та спитала, чи будуть вони безкоштовно виступати на сцені "Палацу України", - додав екс-міністр.

Водночас Луценко порівняв гумористичні здібності "95-ого кварталу" та Прокуратури.

"При чому "лисого" (Євгена Кошового - УП) потрібно викликати двічі - в образі Луценка і образі Черновецького", - відмітив Луценко.

Відповідно до цього Сергій Вовк зауважив, що покази свідка будуть виключені з матеріалів справи і її подальше викликання в ході даного засідання є неможливим.

Як відомо, наразі Інна Кисіль працює в прес-службі "Народної Самооборони".

Окрім цього, був допитаний ще один свідок -  екс-начальник департаменту документального забезпечення МВС Михайло Ковадло.

За словами Ковадло, у 2005 році він був членом житлової комісії, але не пам'ятає нічого про виділення квартири Леоніду Приступлюку.

Також свідок зауважив, що під час святкування дня міліції заходи були обмежені. Зокрема не було феєрверків, і проводилися лише урочисті заходи.

***

Як зазначає Уніан, у багатьох протоколах допитів містяться відповіді свідків на запитання слідчого, яким чином і як організовувалися виступи на концерті з нагоди Дня міліції відомих українських та російських артистів.

У зв’язку з цим Луценко, звертаюсь до судді, жартома зазначив: "Ваша честь - це не допит, а світське життя якесь. Катя Осадча нервово курить у стороні. Без неї стільки багато ми про життя Баскова дізналися. Того слідчого, який про це питав, до неї в напарники направити треба".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування