Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Севастополі радіють, що ЧФ не використовують в політиці

Субота, 28 січня 2012, 11:59

Перший заступник голови Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Савенков зазначає, що Чорноморський флот РФ сьогодні не задіяний у вирішенні політичних питань.

"Ті відносини, які на сьогоднішній день встановилися між Севастополем, Військово-морськими силами України і Чорноморським флотом Росії, можна назвати дружніми, добропорядними і абсолютно прозорими, що в кінцевому підсумку позитивно позначається на розвитку міста", - сказав Савенков журналістам.

За твердженням першого заступника градоначальника, "важливо те, що Чорноморський флот сьогодні не задіяний у вирішенні політичних питань".

"Стабільність у місті дозволяє безперешкодно займатися економічними питаннями, залучати інвестиції. Ясно, що інвестор може прийти тільки в стабільний, передбачуваний регіон. Однією з причин того, що інвестори довгий час обходили наше місто, і була нестабільна обстановка, неясність зі статусом Чорноморського флоту, зі стосунками двох флотів", - пояснив Савенков.

"Всі городяни бачать, що жодний міський захід не обходиться без участі двох флотів. Це дуже чудово, це об'єднує наші народи, держави. І ми сподіваємося на те, що той громадянський мир, який існує в нашому суспільстві, він буде існувати і далі", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування