Газета Ахметова: У БЮТ виник конфлікт

Понеділок, 30 січня 2012, 08:05

У Блоці Юлії Тимошенко виник конфлікт між двома його лідерами Олександром Турчиновим і Андрієм Кожем'якіним.

Про це пише газета "Сегодня" в понеділок з посиланням на джерело.

За інформацією окремих членів парламентської фракції БЮТ, цей конфлікт виник і навіть привів до утворення в цій фракції двох груп, що орієнтуються на різних лідерів.

За інформацією  джерела, крапкою відліку стало засідання бютівської фракції 11 січня, на якому, за офіційною версією, була оголошена догана Наталі Королівської й ще двом депутатам, які були відсутні "без поважної причини".

Але існує й інша версія тих подій. Різниця між версіями у тому, що лідер фракції Кожем'якін, скориставшись невдоволенням фракції через відсутність Королевської на засіданні, порушив питання про виключення її з фракції, у чому нібито був підтриманий віце-спікером Миколою Томенком й деякими облкерівниками "Батьківщини".

Проти виступив фактичний лідер партії Турчинов, який нагадав, що Тимошенко виступає за об'єднання опозиції. Хоча на його підтримку виступили кілька людей, рішення фракції було - виключити Королевську.

У той же час глава київської облорганізації "Батьківщини" Костянтин Бондарев заявляє, що ніякого конфлікту не існує .

"Конфлікту між лідерами партії немає. Є зацікавленість влади в тому, щоб створити ілюзію конфлікту", - запевняє Бондарев.

"На засіданні мова не йшла про виключення Королевської, а про догану їй, тому що за перше порушення оголошується лише догана... Королевській давно з нами не по дорозі, і це думка всієї фракції", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування