В Одесі знайшли мертвим журналіста - міліція

Понеділок, 30 січня 2012, 15:50

В Одесі знайдено труп чоловіка з документами журналіста Євгена Дикого.

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили представники Шевченківського РУВС Одеси, які звернулися за підтвердженням того, чи перебуває Дикий в штаті агентства.

За даними міліції, у понеділок о 08:20 ранку на березі пляжу в Аркадії було знайдено труп чоловіка, прибитий морською хвилею до берега.

У загиблого виявлені документи журналіста інформагентства ЛІГАБізнесІнформ Євгена Дикого.

За даними міліції, на тілі немає ознак насильницької смерті.

В одязі виявлено два паспорти (громадянина України та закордонний) і редакційне посвідчення на ім'я журналіста, гроші, мобільний телефон.

За словами співробітників міліції, наявність такого набору особистих речей говорить про те, що швидше за все, не було і пограбування. Причину смерті з'ясовує судмедекспертиза.

Дикий - редактор новин рубрики Столиця на порталі ЛІГА.net, працює в агентстві з жовтня 2011 року.

"Редакційних завдань, пов'язаних з поїздкою до Одеси, він не отримував і у відрядження до цього міста не направлявся - ні на минулих вихідних, ні коли-небудь раніше", - йдеться в повідомленні.

Станом на 10:00 виконуючий обов'язки начальника Шевченківського РУВС Одеси не зміг зі стовідсотковою впевненістю сказати, що знайдено тіло саме Дикого - висновків судмедексперта не було, впізнання до того часу ще не проводилося.

Пізніше редакції стало відомо, що тіло Дикого було впізнано двоюрідним дядьком, який проживає в Одесі.

Редакція звертається до всіх, кому що-небудь відомо про те, як Дикий провів останні дві доби, з проханням повідомити за тел. +38 (044) 538-01-11.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування