Власенка попередили про суд по Тимошенко, коли він уже почався

П'ятниця, 10 лютого 2012, 08:25

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко не задоволений тим, що СБУ відмовилося продовжити арешт екс-прем'єра в справі ЄЕСУ.

Так він прокоментував рішення слідчого СБУ не подавати клопотання про продовження 2-місячного арешту, рішення про яке тоді прийняв Шевченківський суд Києва, передає Комерсант.

За словами Сергія Власенка, процесуальне зняття арешту лише погіршує можливості захисників Тимошенко спілкуватися з підзахисною. "Раніше ми могли бачитися по вісім годин на день, тепер — по п'ять",— стверджує депутат. 

Раніше начальник Головного слідчого управління СБУ Іван Дерев'янко повідомив, що необхідність у подвійному арешті відпала.

Власенко також розповів, що слідчий СБУ намагався вручити йому повістку на суд, який відбувся у четвер у Харкові, однак захисник Тимошенко відмовився її брати.

"Це було в 11.10-11.15, тобто тоді, коли засідання вже почалося. Який мені сенс брати її постфактум? Вони б ще через рік мене повідомили!" — обурився депутат. 

Як відомо, у четвер суд вирішив обмежити Тимошенко і її захисту строк ознайомлення з 71 томом справи по ЄЕСУ до 28 березня цього року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News