Суркіси збираються на конкурс, бо їм офіційно не відмовляли

Субота, 11 лютого 2012, 17:48

"Львівобленерго" має намір взяти участь у повторних торгах з продажу 50% держпакету ВАТ "Вінницяобленерго", які заплановані на 9:00 понеділка.

Про це УНІАН повідомив представник компанії Олександр Сагура, зазначивши, що вона не отримувала офіційного повідомлення від конкурсної комісії про недопуск до участі в конкурсі.

Коментуючи цю заяву ФДМ, Сагура зазначив, що в ході так званої повторної перевірки конкурсна комісія не запитувала у компанії жодного додаткового документу.

"На підставі нібито протесту Генпрокуратури який, ніхто в очі не бачив, комісія приймає рішення про відмову. При цьому до нас ніхто не звертається по будь-які додаткові документи", - сказав він, зазначивши при цьому, що, отримавши такий запит, компанія з готовністю надала б усі запитані документи.

"Офіційної відмови від Фонду ми не отримали, а отже в понеділок йдемо на конкурс і будемо прагнути взяти в ньому участь", - підкреслив Сагура.

Також представник компанії повідомив, що якщо все ж представники компанії не будуть фізично допущені до участі в конкурсі в понеділок, компанія, безумовно, буде оскаржувати як сам конкурс так і його результати в суді.

Сагура також додав, що дії ФДМ викликають подив, оскільки штучне звуження кола претендентів з використанням таких бюрократичних прийомів неминуче призведуть до обмеження конкуренції, і в результаті держава отримає абсолютно неадекватну суму за реалізований державний актив.

"Нам цікавий цей актив, і в ході торгів ми маємо намір запропонувати за його суму, що перевищує стартову не менше ніж 2-3 рази", - підсумував представник "Львівобленерго".

Як повідомлялося, у п'ятницю стало відомо, що Фонд держмайна відсторонив "Львівобленерго" від конкурсу з продажу 50% акцій "Вінницяобленерго".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News