Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"БЮТ-Батьківщина" віддасть гроші Рибакова хворим дітям

Понеділок, 13 лютого 2012, 09:57

Депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" передадуть гроші, отримані Романом Забзалюком від Ігоря Рибакова, на лікування хворим дітям.

Про це сказав голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем’якін у коментарі газеті "Комерсант-Україна".

"До депутатів нашої фракції з проханням допомогти з лікуванням дітей звертаються багато родин. Сума, отримана Романом Забзалюком від Ігоря Рибакова, буде розподілена між хворими дітьми", - сказав він.

"Після цього ми відзвітуємо перед суспільством, куди пішли ці гроші", - запевнив Кожем’якін.

Він зазначив, що це рішення було прийняте "до вимоги Рибакова". 

Як відомо, у п'ятницю голова групи "Реформи заради майбутнього" Рибаков зажадав від БЮТівця Забзалюка віддати надані йому кошти хворим дітям.

"Ми даємо Забзалюку час до понеділка: якщо до 10 години ранку понеділка, 13 лютого він не передасть публічно гроші, які ми дали йому на лікування, в одну з дитячих лікарень України (на його вибір), ми будемо вимагати негайного узяття під варту афериста й злодія", - заявив Рибаков. 

Забзалюк раніше заявляв, що отримані ним від "спецоперації" у парламенті кошти "будуть спрямовані на агітаційну й пропагандистську роботу серед мешканців однієї з південних областей України".

Крім того, у п'ятницю Забзалюк зажадав від Генпрокуратури припинити незаконну діяльність Рибакова – у відповідь той і пригрозив притягнути Забзалюка до кримінальної відповідальності за шахрайство, якщо гроші не передадуть дитячій лікарні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...