Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чоловік Тимошенко: повернуся тільки після зміни влади

Понеділок, 13 лютого 2012, 17:27

Чоловік екс-прем'єра Олександр Тимошенко виключає можливість того, що після звільнення з в'язниці Юлія Тимошенко залишить Україну.

"Напевно, багато сімей так би й зробили, Це у звичайній родині, але не в родині такого політика, як Юлія Тимошенко", - сказав Олександр в інтерв'ю 5-му каналу.

Водночас, чоловік екс-прем'єра зазначив, що у нього зараз не має можливості відвідувати Україну.

"Я зможу повернутися в Україну тільки після зміни влади. Чесно кажучи, я б і зараз повернувся в Україну, але при першому ж прильоті я - 100 відсотків - буду заарештований", - цитує чоловіка екс-прем'єра офіційний сайт Тимошенко.

"Моє перебування в Чехії дає можливість хоч якось політично відстоювати інтереси Юлії Володимирівни та інших політичних в'язнів в Україні", - підкреслив Тимошенко.

Чоловік екс-прем'єра додав, що рішення про політичний притулок в Чехії було прийнято на сімейній раді.

"Таке рішення виникло в зв'язку з тим, щоб не дати владі додаткової можливості тиску на Юлію Володимирівну... Я ніколи в житті не думав, що буду біженцем - політичним чи неполітичним - ніколи в житті не міг уявити", - зізнався чоловік Тимошенко.

Як відомо, Олександр Тимошенко 6 січня 2012 року за рішенням Міністерства внутрішніх справ Чеської республіки отримав політичний притулок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування