Заява Карпачової "дещо передчасна" - Власенко

Понеділок, 13 лютого 2012, 21:09

Заява омбудсмена Ніни Карпачової про те, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко може пересуватися самостійно, "дещо передчасна".

Про це заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я б сказав, що ця заява дещо передчасна. Я був у неї сьогодні до п'яти годин вечора і не можу сказати, що вона може самостійно пересуватися", - зазначив він.

"Так, дійсно, її стан дещо покращився завдяки процедурам (курсу лікувального масажу), але це не дозволяє говорити мені про те, що вона може самостійно пересуватися", - сказав Власенко.

Він зазначив також, що ні він, ні рідні Тимошенко як і раніше не мають ніякої офіційної інформації про час приїзду іноземних лікарів, які планують приїхати в Качанівську колонію (Харків), де міститься екс-прем'єр, а також про інші деталі запланованого обстеження екс- прем'єра.

У той же час Власенко нагадав, що Тимошенко категорично відмовляється від огляду фахівцями Міністерства охорони здоров'я.

Як повідомлялося, два представника Уповноваженого Верховної Ради з прав людини (омбудсмена) відвідали Тимошенко.
    
Як повідомила в понеділок на прес-конференції омбудсмен Ніна Карпачова, екс-прем'єр почала пересуватися по камері без сторонньої допомоги, але ще не може виходити на щоденні прогулянки.

Омбудсмен повідомила також, що Тимошенко чекає лікарів з Канади та Німеччини, які повинні її оглянути, проте розповіла, що у цих лікарів виникли певні проблеми на митниці з переміщенням медапаратури через брак низки документів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування