Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв зібрався боротися із свавіллям правоохоронців

Середа, 15 лютого 2012, 14:25

Андрій Клюєв на посаді секретаря РНБО займеться забезпеченням економічної й енергетичної незалежності України, а також реформуванням силових структур.

Про це він заявив у коментарі із приводу свого призначення, передає Ліга.

Одним з найважливіших завдань, поставлених перед ним президентом, Клюєв назвав забезпечення енергетичної безпеки України й підвищення її енергоефективності.

"Від успішності вирішення цих завдань залежить конкурентоспроможність всієї країни, і наші перспективи на найближчі десятиліття", - сказав він.

"Простіше говорячи, ті мільярди, які Україна віддає щомісяця за неймовірно дорогі енергоносії, ми могли б вкладати в модернізацію економіки, створення нових високотехнологічних підприємств. Дорогі енергоресурси й величезні енерговтрати - це ціна кожного нашого товару, це мільярди коштів, недоданих пенсіонерам, огсвіті й охороні здоров'я", - заявив він.

Ще одне завдання, поставлене перед Клюєвим - зниження залежності України від світових ринків.

Крім того, Клюєв вважає за необхідне не тільки прискорити реформи в силовому блоці, але й підвищити якість цих реформ - перетворення мають торкнутися всієї правоохоронної системи, підвищити якість її роботи й мінімізувати корупцію в силових структурах.

"Ви прекрасно знаєте, що нам ще дуже багато чого потрібно зробити, щоб кожна людина почувалася захищеною не тільки від злочинності, але й від свавілля правоохоронців", - сказав секретар РНБО, додавши, що корупція становить значну загрозу державі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...