Ющенко хоче обиратися в Раду за списком опозиції

Четвер, 16 лютого 2012, 12:35

Екс-президент Віктор Ющенко не буде балотуватися у Верховну Раду по мажоритарному округу, але готовий обиратися за списком консолідованої опозиції.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню Weekly.ua.

"Я вирішив для себе, що йти по округу не можу, тому що це слабка позиція. Вона б свідчила про те, що я подбав про себе, знайшов округ, де пройду, і мене не цікавить, що буде з моєю політичною силою", - заявив Ющенко.

"Я для себе поставив питання по-іншому. Моя й інші політичні сили пройдуть процес консолідації й виступлять як єдина політична платформа. Я ж буду у тому місці й у тій якості, які будуть необхідні для цього політичного руху", - зазначив він.

"Буде це перший номер у списку або сто перший, або взагалі ніякий – я прийму будь-яку відповідь на це питання", - заявив екс-президент.

На запитання, чи буде він знову балотуватися на посаду президента на наступних виборах, Ющенко відмовився відповідати: "Нецікаве питання, я не хочу на нього відповідати".

"Шановні, я молодий, однак уже побував на всіх головних посадах у цій країні. І якщо є можливість далі експлуатувати це ім'я для України, даю слово, я буду його експлуатувати", - заявив Ющенко.

Однак на запитання, чи хотів би він, щоб його син, наприклад старший, Андрій, пішов у політику, Віктор Ющенко відповів: "Ні".

"Він не повинен повторити мою помилку. Не скажу, що політика це мій активний вибір. Багато років я робив усе, щоб не потрапити в політику", - зізнався екс-президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування