Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": Литвин "кришував" підкуп депутатів, хай відповідає

Четвер, 16 лютого 2012, 13:42

У партії "Батьківщина" вважають, що спікер Володимир Литвин має нести таку ж відповідальність, як і депутат Ігор Рибаков, якого звинувачують у підкупі депутатів.

"Ідея вигнати Рибакова з Ради – добра, але компанію йому має скласти не Забзалюк, а сам Литвин", - заявляє прес-служба партії, реагуючи на заяву Литвина.

За словами БЮТівців, на Литвина як на голову Верховної Ради "лягає повна політична та кримінальна відповідальність за розквіт корупції у стінах парламенту".

"Секрет Полішинеля-Литвина полягає в тому, що саме за його активної, ініціативної участі після президентських виборів 2010 року було здійснено незаконний, антиконституційний та корупційний процес формування пропрезидентської коаліції у ВР", - заявляє "Батьківщина".

"З відома Литвина та під його особистим покровительством під куполом парламенту розквітла оптова торгівля грішними депутатськими тушами", - стверджує партія Юлії Тимошенко.

"Батьківщина" погоджується з Литвином щодо необхідності позбавлення депутатських повноважень Ігоря Рибакова, який, за твердженням депутата "БЮТ-Батьківщина" Романа Забзалюка дав йому 450 тисяч доларів за перехід у групу "Реформи заради майбутнього".

"Однак компанію Рибакову має скласти не Роман Забзалюк, який продемонстрував стійкість до диявольських спокус та виявив громадянську мужність надати суспільству неспростовні докази скупки депутатів режимом Януковича. Компанію Рибакову мусить скласти сам Литвин", - переконана партія.

"Саме він кришував, заохочував та легалізував підкуп депутатів. Саме він заплющує очі на постійні порушення пропрезидентською більшістю Конституції, законів України, регламенту Верховної Ради", - заявляє "Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування