"Васильківський терорист": в СБУ вимагали свідчити проти губернатора

Неділя, 19 лютого 2012, 08:38

Оперуповноважений СБУ вимагав від обвинуваченого в підготовці теракту в Василькові Ігоря Мосійчука дати свідчення проти київського губернатора Анатолія Присяжнюка.

Про це Мосійчук заявив 15 січня під час судового засідання у справі так званих "васильківських терористів", повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу громадської організації "Патріот України".

За словами Мосійчука, співробітник СБУ під час допиту в ніч з 23 на 24 серпня минулого року вимагав від нього визнати, що нібито під час місцевих виборів 30 жовтня 2010 губернатор дав безпосередню вказівку голові Васильківської міської виборчої комісії фальсифікувати вибори на користь кандидата на посаду мера Василькова від Партії регіонів Сергія Іващенка.

Згідно з повідомленням, Мосійчук відмовився давати подібні свідчення, "оскільки ніколи не мав і не має ніякого відношення до будь-яких кандидатів від Партії регіонів, не має з ними нічого спільного, а на виборах у Василькові разом з членами "Патріота України" підтримував єдиного кандидата від національно-патріотичних сил".

Мосійчук зазначив, що йому абсолютно не зрозуміло, чому працівник органів державної безпеки вимагав від нього дати неправдиві свідчення проти чиновника, керівника Київської області та одного з діячів правлячої Партії регіонів.

На думку націоналіста, з таких дій Єрмаковича випливає, що він працює не тільки на органи держбезпеки, а й на певні політичні партії і групи, які знаходяться в опозиції до губернатора Київської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News