Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Батьківщині" відхрестилися від книг для колонії Тимошенко

Понеділок, 20 лютого 2012, 13:38

"Батьківщина" заявляє, що не має жодного відношення до книг, переданих до Качанівської колонії видавництвом "Самміт-книга".

У "Батьківщині" додали, що здивовані появою відповідної інформації.

"Натомість ми залюбки передамо Віктору Януковичу одну-єдину книгу: "Як вижити у в’язниці на третій ходці", - зазначили в партії, повідомляє її прес-служба.

Раніше Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу видавництва "Самміт-книга" повідомив про передачу книг ув’язненим у Качанівській виправній колонії в Харкові.

Зокрема, ув'язненим передали книги Сергія Руденка "Уряд Юлії Тимошенко", "Вся Юліна рать", "Чоловіки Юлії Тимошенко".

До комплекту також увійшов практичний посібник "Як вижити і провести з користю час у в'язниці",книга політолога Дмитра Видріна "Про політику безперечно", "політичний бестселер" Ігоря Беркута "Брат", роман-утопія на тему сучасної української політики "Труба" Анатолія Крима, історичний роман Володимира Дмитренка "Імператор Нерон. Трагедія влади" і "унікальний альбом" на 800 сторінок "Популярна історія християнства" пастора Сергія Саннікова.

Крім того, до колонії передали новинки дитячої та художньої літератури видатних зарубіжних та українських авторів (Пауло Коельо, Януша Вишневського, Ліни Костенко, Марії Матіос та ін).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування