У Росії впевнені, що Янукович зустрінеться з президентом ще в цьому році

Понеділок, 20 лютого 2012, 19:17

У 2012 році відбудеться чергове засідання міждержавної російсько-української комісії, очолюваної главами двох держав.

Про це повідомив в понеділок на зустрічі зі студентами дипломатичної академії в Києві спікер Держдуми Сергій Наришкін, який перебуває в Україні з робочим візитом.
    
"Те, що засідання відбудеться в цьому році, я переконаний", - цитує Наришкіна "Інтерфакс-Україна".

Він закликав не драматизувати цю ситуацію, зауваживши, що робота йде на інших майданчиках, хоча, звичайно, міждержавна російсько-українська комісія - "це найважливіший міждержавний майданчик для переговорів, розвитку співпраці у всіх областях".

Спікер нагадав, що до останнього часу, до обрання головою Держдуми, був секретарем цієї комісії і активно брав участь в її роботі.

До наступного засідання "напрацьовується той матеріал, який буде озвучений під час чергового проведення міждержавної комісії", сказав глава Держдуми.

За словами Наришкіна, мова йде, в першу чергу, про питання делімітації кордонів, які є дуже важливими, а також про підготовку матеріалів, пов'язаних з гуманітарним співробітництвом.

Що стосується точного терміну засідання, то він ще не визначений, але, безумовно, в цьому році таке засідання відбудеться, і, як підкреслив Наришкін, його візит до Києва - "крок до того, щоб це засідання відбулося якомога швидше".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування