Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МОЗ кажуть, що теж не розголошували діагноз Тимошенко

Середа, 22 лютого 2012, 09:55

У Міністерстві охорони здоров’я заявляють, що жодних результатів обстеження Юлії Тимошенко оприлюднено не було.

"Висновки спільної міжнародної комісії, як і будь-яка інформація стосовно діагнозу пацієнтки, що є лікарською таємницею, жодним з фахівців, які входили до складу комісії, не розголошувалась ані в офіційних інформаційних повідомленнях щодо медичних оглядів Юлії Тимошенко, ані у коментарях ЗМІ", - сказано у заяві МОЗ.

"Українські медики виконали усі домовленості щодо збереження конфіденційності оглядів", - наголосили у міністерстві.

У МОЗ також заявили, що підтримують та приєднуються до заклику німецьких лікарів припинити фальсифікацію результатів обстеження Тимошенко "та безпідставні спекуляції українських ЗМІ і членів опозиції на темі щодо стану її здоров'я".

"Висновки комісії щодо стану здоров'я Юлії Тимошенко базуються на результатах огляду та матеріалах, наданих німецькими та канадськими лікарями. Рекомендації по терапевтичному лікуванню і реабілітації ув'язненої були передані лікарями до Державної пенітенціарної служби", - сказано у повідомленні.

Як відомо, раніше німецька лікарня "Шаріте" заявила, що лікарі, які обстежили екс-прем'єра Юлію Тимошенко, не оприлюднювали її діагноз і не беруть участі у спекуляціях.

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування