Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" пообіцяли допомогти БЮТівцям розібратися з підкупом

Середа, 22 лютого 2012, 12:15

Партія регіонів готова допомогти БЮТівцям розібратися в конфлікті між депутатами Романом Забзалюком та Ігорем Рибаковим, якщо ті попросять.

Про це у середу розповів лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи можливість створення тимчасової слідчої комісії для розслідування інциденту.

"Для того, щоб говорити, підтримаємо ми чи не підтримаємо (створення комісії), необхідно побачити назву комісії, матеріали, які є у неї тощо", - зазначив він.

"Мене тішить ситуація, коли представники однієї з фракцій просять через парламент створити комісію для того, щоб розібратися, що відбувається між ними. Звичайно, якщо вони самі не розберуться, ми візьмемо пасивну участь у цій роботі і намагатимемося їм розповісти, "ху із ху", - зазначив він.

"Тобто, якщо наші колеги від БЮТу попросять, щоб ми розібралися у конфлікті між депутатами їхньої фракції, то ми це прохання приймемо і допоможемо, чим зможемо", - додав Єфремов.

Водночас, як повідомив на брифінгу голова БЮТ у парламенті Андрій Кожем'якін, його фракція вже зареєструвала проект постанови про створення Тимчасової слідчої комісії з питань вивчення фактів політичної корупції у Верховній Раді 6-го скликання.

Як відомо, БЮТівець Роман Забзалюк заявив, що голова фракції "Реформи заради майбутнього" Ігор Рибаков заплатив йому 450 тисяч доларів, аби той покинув лави БЮТу. Рибаков у свою чергу повідомив, що його фракція зібрала гроші начебто на лікування Забзалюка, при цьому суму називає уп'ятеро меншу.

Пізніше представники БЮТ передали начебто отримані від Рибакова кошти у дитячу лікарню "Охматдит".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування