Опозиція вимагає зустрічі з президентом у прямому ефірі

П'ятниця, 24 лютого 2012, 10:43

Опозиційні сили вимагають зустрічі з президентом Віктором Януковичем у публічному форматі з трансляцією в прямому ефірі.

Про це заявив лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк у четвер в ефірі "5 каналу".

Яценюк наголосив, що два роки президентства Януковича стали великим розчаруванням не тільки для опозиції, а й, насамперед, для мільйонів українців, які чекали в 2010 році зовсім іншого.

"Єдиний позитив у тому, що президент Янукович вже пробув в своєму офісі два роки, і йому залишилось не п'ять років, а тільки три. І це в кращому варіанті подій для нього. На цьому всі позитиви завершуються", - наголосив він.

Янукович отримав пост президента демократичним шляхом, проте вже першим його кроком, підкреслив лідер "Фронту Змін", стало тотальне захоплення влади: "Більше повноважень, ніж має президент Янукович, в Україні не мав жоден президент. За сьогоднішньою Конституцією, яку хотів отримати Янукович, він відповідає за все в цій країні".

За словами Яценюка, наступним кроком Януковича на посаді стало переслідування політичних опонентів, які не мали депутатської недорканності.

"Ні в Тимошенко, ні в Луценка не було депутатської недоторканності, й зараз вони обоє перебувають у тюрмі, тому що вони представляли загрозу для цього режиму", - підкреслив Яценюк.

Він повідомив, що опозиція публічно звернулася до президента Януковича з вимогою зустрітися.

"Для того щоб, змінити життя і країни, і людини є тільки два варіанти: демократія і революція. Я хотів би, щоб наша країна розвивалася демократичним шляхом, щоб українці вибирали тих, кого вони хочуть, і змітали тих, кого вони не хочуть, на виборчих дільницях", - підсумував Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування