Янукович пообіцяв Тігіпку посаду заступника

П'ятниця, 24 лютого 2012, 19:18

Президент Віктор Янукович не говорить, хто очолить список Партії регіонів на виборах.

Про це він сказав в інтерв'ю трьом провідним телеканалам.

"Це вирішить з'їзд. Мені важко зараз сказати, хто це буде", - відзначив президент.

"Ми будемо, звичайно, радитися. Зараз іде процес злиття, об'єднання Партії регіонів і "Сильної України", - сказав Янукович.

Присутній на інтерв'ю Савік Шустер припустив, що Партію регіонів може очолити Сергій Тігіпко. "Те, що Тігіпко буде як мінімум заступником, у мене немає ніяких сумнівів", - сказав Янукович.

Янукович переказав свою недавню розмову з Тігіпком: "Віктор Федорович, я не боюся брати відповідальність. Я прагну виконати це завдання й підняти рівень соціального захисту людей. Я говорю - ми всі будемо працювати на це".

Янукович сказав, що читав у пресі повідомлення, що влада збирається під вибори піднімати соціальні виплати.

"Ми навіть замислюватися про це не будемо! Якщо буде така можливість, ми завжди будемо це робити. У нас одні вибори закінчаться - починаються інші. Що б влада не робила - це буде робитися під вибори", - пояснив Янукович.

У той же час Янукович сказав, що він не зможе дистанціюватися від питання обрання першого номера списку Партії регіонів:

"Як я можу дистанціюватися? Як президент країни, я виконав те, як вимагає закон - я склав обов'язки голови партії".

"Але ніхто не повірить, що моя душа в іншому місці. І навіщо мені кривити душею? Я дуже переживаю, несу відповідальність. Це мої товариші - команда, яку я створював", - сказав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування