БЮТівець: генерали з Партії регіонів у шоці від Саламатіна

Неділя, 26 лютого 2012, 09:49

Генерали з Партії регіонів, які є народними депутатами, незадоволені призначенням Дмитра Саламатіна на посаду міністра оборони.

Про це заявив народний депутат від БЮТ Василь Кравчук на XV звітно-виборчій партійній конференції, яка відбулася в суботу в Хмельницькому, передає УНІАН.

"Я спілкувався з кадровими офіцерами, генерали з Партії регіонів, які є народними депутатами – всі просто шоковані! Адже Саламатін був громадянином іншої держави", - зазначив він.

За інформацією Кравчука, депутати від "БЮТ-Батьківщина" звернулися із запитом до радника та представника президента в Конституційному Суді Олени Лукаш з проханням повідомити, з якого часу Саламатін є громадянином України, і чи не має він подвійного громадянства.

Разом з тим, керівник фракції ВО "Батьківщина" в Хмельницькій облраді Іван Гладуняк повідомив, що з фракції виключили 6 депутатів з формулюванням "за зраду".

"На жаль, у фракції відбулися неправильні речі, і шість депутатів не виконали важливу вказівку – проголосували за обласний бюджет", - сказав він.

Гладуняк додав, що наступним кроком буде виключення цих депутатів з партії облорганізації ВО "Батьківщина".

Як відомо, 8 лютого цього року президент Віктор Янукович призначив своїм указом Саламатіна на посаду міністра оборони, попередньо звільнивши Михайла Єжеля.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування