Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Посол у Білорусі окучує собі округ на Луганщині

Вівторок, 28 лютого 2012, 15:08

Посол України в Республіці Білорусь, екс-нардеп від Партії регіонів Віктор Тихонов, розпочав агітаційну компанію на Луганщині.

Про це повідомляє "Спільна справа", активісти якої відстежують зловживання на виборах.

Організація повідомляє, що Тихонов, "зловживаючи службовим становищем, використовуючи у власних цілях адмінресурс та бюджетні кошти, відвідав нещодавно м.Старобільськ Луганської області".

Там він "взяв участь в урочистих зборах, присвячених Дню Захисника Вітчизни, розповів скільки корисного робить для старобільчан, роздав подарунки і навіть пообіцяв змінити маршрут міжнародного потяга "Луганськ-Москва", щоб він не оминав Старобільска".

Відкриваючи зібрання, що відбувалось у Старобільському районному будинку культури, голова місцевої райдержадміністрації Валерій Пахниць представив присутнім Тихонова як почесного мешканця Старобільщини, який багато зробив для краю, а також як одного з організаторів Сєверодонецького з’їзду 2004 р.

Причетність останнього до організації сепаратистського з’їзду ставилася у велику заслугу як патріотичний крок. Присутні відзначили також, що головною прикрасою сцени була георгіївська стрічка за повної відсутності будь-якої державної символіки України.

"Оточення Тихонова не приховує, що його активність на Луганщині пов’язана з наміром балотуватись до Верховної Ради VII скл. по мажоритарному округу №114 з центром у м.Сватове. До даного округу окрім Сватівського району входять також Старобільський, Білокуракінський, Кременський, Новоайдарский та Троїцький райони Луганської області", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...